12 de setembre de 2011

Català a l'atac!


Un palíndrom de Màrius Serra amb molt missatge

u

3 comentaris:

mOnTy @holasomos7 ha dit...

un xic atrevit!

Anònim ha dit...

Soc un exalumne de Terraferma, del qual conservo grans i bons records. Navegant per la xarxa he acabat al seu blog.
Espero que el col·legi no hagi caigut ja en mans del insaciable nacionalisme catala. Seria una veritable pena. Una de les coses que sempre agraire a Terraferma es que no em van educar en l'odi a Espanya y tot el que representa. El normal era estimar Lleida, Catalunya i Espanya. Desgradaciadament, quan vaig marxar del col·legi al acabar a primaria, mai mes he m'han inculcat aquests valors, sino el contrari, l'odi a Espanya, cosa que provoca un empipament cronic als afectats i la infelicitat constant (es convenient allunyar-se, de vegades es contagiosa). En el meu cas, malgrat petit, ja no era manipulable, i mai he tingut cap complex en discrepar, en ser feliç en el marc en el que he nascut, i del qual em sento orgullos de formar-ne part.
Espero que perduri aquest esperit, al igual que en altres aspectes, ja que es on si deu vol, i voldria que rebessin educacio els meus futurs fills.
Salutacions cordials

Victoria Cardona ha dit...

M'ha agradat molt !!! A veuresi el puc compartir al facebook, Jordi!